Laptops & PC's

Hoewel wij allerhande electro aanbieden behoren laptops en desktops natuurlijk tot onze specialiteit. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan systemen dat wij zelf samenstellen op basis van de prijs/kwaliteitsverhouding.

Configuratie op maat

Wij gaan telkens op zoek naar uw behoeften en adviseren dan ook een toestel aan die het dichst bij uw noden aanleunt. Soms kan het echter zo zijn dat een specifieke configuratie vereist is om van bepaalde toepassingen gebruik te kunnen maken. Zo hebben tekenprogramma's die gebruik maken van 3D-technologiƫ andere vereisten dan alledaagse software.

Indien nodig stellen we samen met u de ideale computer nodig dat aan alle eisen voldoet.


Apple

Ook voor Apple producten kan u bij ons terecht.

Naast verkoop staan wij ook in voor de herstellingen van Apple producten, gaande van onderhoud tot hetvervangen van uw Iphone scherm! Aan de hand van een beperkte stock maar grote verkrijgbaarheid kunt u bij ons elk Apple product verkrijgen.

Wat niet op stock is, wordt besteld en zeer spoedig geleverd.


Accesoires en toebehoren

Voor al onze producten hebben wij ook bijhorende accesoires. Denk aan laptopzakken, smartphonehoesjes maar ook geluidsinstallaties en andere toebehoren. Maar ook randapparatuur zoals printers, draadloze muizen, toetsenborden en webcams hebben wij ter beschikking. Veelal op stock maar ook per bestelling.